Information efter årsmöte 22 oktober i MK Westskoter

 

På grund av vindparken som har byggts väster om Finnfallet behövs förändringar av ledsträckningen i området, detta kommer vi inte bli klara kommande säsong, även om dragning av leder så att dem inte ska gå på sjöar och tjärnar tar sin tid.

 

Kostnaden för medlemskap säsong 2019/2020 är oförändrad d.v.s. 200 kr.

 

Årsmötet beslutade enligt styrelsens förslag att dem 95 medlemmar som betalade medlemskap för säsong 19/20 får årsmärke/ledbevis för denna säsong gratis.  Återbetalning då lederna inte kunde användas pga Snöbrist.

 

Ett årsmärke (Ledbevis att sätta på din skoter) ingår i medlemsavgiften och sänds till dig efter inbetalning. Om du har fler skotrar så finns extra årsmärken att köpa för 20 kr/st.

 

Swishnumret: 123 084 57 19

 

Inbetalning för medlemskap kan också göras via bankgiro 5031-7221

 

I samband med betalning för medlemskap skicka namn på respektive medlem till: tommy.soneby@gmail.com.

 

För inbetalning från annat land:

IBAN: SE0580000833600130714058 Bankens BIC: SWEDESS

 

Rokkmakk stugan (Ängen) på vintern brukar vara välbesökt av skoteråkare, stöd gärna Rokkmakks Fritidsförening genom att Swisha enskild 100 kr, familj 200 kr/år för medlemskap.

Swishnumret: 123 568 56 31

 

När vintern har kommit och vi har möjlighet att utnyttja våra samlingsplatser eller grillställen i vårt ledsystem är förhoppning att ”NÅGON” (läs som DU) som är på gång att åka en tur informerar om detta på Facebook eller på hemsidan så att även den som inte har kännedom om hur lederna går kanske kan få chansen att komma ut på skotertur. Alltid bra med hjälp om något händer under åkturen.

 

Kan var typ tid för onsdags grillning vid Sälsjön, kaffe o våffla på Rokkmakk stugan (Ängen) lördag/söndag, cafeteria besök Rackstadbacken, besöka något av matställen som finns uppmärkt på vår ledkarta eller annat som kan locka fler att ta en tur med skotern och träffa klubbkompisar.

 

Följ oss på vår Facebookgrupp ”Westskoter” eller hemsidan www.westskoter.com.

 

Mer information finns på hemsidans flikar under medlem, länkar, kontakt.

 

Ett tips som kan vara värd att kolla upp är vilken försäkringsbolag man har för sin skoter eller annat man äger, om man tecknar avtal med bolaget Varsam får vi som klubb en liten provision för varje tecknad försäkring.

 

Vår tryckta ledkarta samt ett sortiment av diverse kläder finns till försäljning, se vår hemsida för mer detaljer.