Här kan du läsa senaste medlemsbrevet

Här kan du registrera dig för medlemskap och använda vår digitala plattform. Du kan under ansökan enkelt betala via swish eller kort. Klickar du på länken Medlemsansökan kommer du först till våra villkor och ett GDPR godkännande och sedan tar du dig enkelt vidare genom några steg för att bli medlem.

Ett medlemskap 2023/24 kostar endast SEK 200:- och gäller även för andra familjemedlemmar med förarbevis på samma adress för framförande av en skoter på våra leder. Medlemskapet löper under perioden 1/12 - 30/11, och kan enkelt därefter förnyas.

Cardskipper

Efter genomförd betalning kommer du få en inbjudan via sms & mejl till vår app där du hittar ditt medlemskort samt information, länkar, kommande event och annat som klubben erbjuder. Följ länken i din inbjudan för att slutföra din registrering.

Observera: Acceptera/aktivera push notiser när du laddat ned appen för att inte missa viktig information som exempelvis svag is på något vattendrag, eller pågående skogsföryngring vid något ledavsnitt. Event som t.ex. en fisketävling eller en träff annonseras även i appen. Om du har fler personer med förarbevis på din adress ange namnen på dessa under "Extra förare" i registreringen.

Klubbens swish nummer 123- 084 57 19 används numer till betalning för exempelvis ledkartor, kläder eller ett frivilligt bidrag till klubben. Medlemskap betalas in via vår app

Som medlem har du möjlighet att utnyttja våra samlings och grillplatser i vårt ledsystem där vi även fyller på med ved. Vi hoppas även att om du är på gång med en tur du informerar om detta på Facebook eller på hemsidan så att även den som inte har bra kännedom om lederna eller inte vill åka ensam kan få chansen att hänga på en skotertur. Finns vetskap om att fler är ute och åker lockar det vanligen även andra.

Följ oss på vår Facebookgrupp WestSkoter eller hemsidan WestSkoter.com.

Mer information finns på hemsidans flikar under länkar, kontakt.

Ett tips som kan vara värd att kolla upp är vilken försäkringsbolag man har för sin skoter eller annat man äger, om man tecknar avtal med bolaget Varsam får vi som klubb en liten provision för varje tecknad försäkring.

Rokkmakk stugan (Ängen) brukar vara välbesökt på vintern av både skoteråkare och barnfamiljer som har kul i pulkabacken. Stöd gärna Rokkmakks Fritidsförening genom att Swisha enskild 100 kr, familj 200 kr/år för medlemskap. Swishnummer: 123-568 56 31