Information efter årsmöte 17 november i MK Westskoter

 

Arbetet med att underhålla och förbättra vårt ledsystem fortsätter. På arbetsdagen 17 november gjordes nya broar, ledomdragning och röjning av igen växta ledsträckor m.m. På sikt har vi för avsikt att våra leder inte ska gå på sjöar och tjärnar, detta innebär att det kommer att behövas en del justeringar av skoterlederna. Med tanke på vindparken som ska byggas väster om Finnfallet behövs förändringar av ledsträckningen i området. Föreningen har fortsatt diskussionen om att utöka utnyttjandegraden av lederna till att även fungera som vandringsleder under den snöfria delen av året med Arvika och Sunne kommun.

 

Kostnaden för medlemskap säsong 2018/2019 är oförändrad d.v.s. 200 kr.

 

Medlemskortet är ett familjekort och gäller alla som är skrivna på samma adress. Ett årsmärke (Ledbevis att sätta på din skoter) ingår i medlemsavgiften och sänds till dig efter inbetalning. Om du har fler skotrar så finns extra årsmärken att köpa för 20 kr/st.

 

Icke medlem kan lösa dagskort genom Swisha 50 kr och uppge namn och reg.nr på skotern.

 

Swishnumret: 123 084 57 19

 

 Inbetalning för medlemskap kan också göras via bankgiro 5031-7221

 

I samband med betalning för medlemskap skicka namn på respektive medlem till:
tommy.soneby@gmail.com.

 

För inbetalning från annat land:

 

IBAN: SE0580000833600130714058 Bankens BIC: SWEDESS

 

Rokkmakk stugan (Ängen) på vintern brukar vara välbesökt av skoteråkare, få vet att man kan stödja Rokkmakks Fritidsförening genom att Swisha enskild 100 kr, familj 200 kr/år för medlemskap.
Swishnumret: 123 568 56 31

 

När vintern har kommit och vi har möjlighet att utnyttja våra samlingsplatser eller grillställen i vårt ledsystem är årsmötesdeltagarnas förhoppning att ”NÅGON” som är på gång att åka en tur informerar om detta på Facebook eller på hemsidan.

 

Kan var typ tid för onsdags grillning vid Sälsjön, kaffe o våffla på Rokkmakk stugan lör/söndag, cafeteria besök Rackstadbacken, besöka något av matställen som finns uppmärkt på vår ledkarta eller annat som kan locka fler att ta en tur med skotern och träffa klubbkompisar.

 

Följ oss på vår Facebookgrupp ”Westskoter” eller hemsidan www.westskoter.com.

 

Mer information finns på hemsidans flikar under medlem, protokoll eller kontakt.

Vår tryckta ledkarta samt ett sortiment av diverse kläder finns till försäljning, se vår hemsida för mer detaljer.